Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10251
Назва: ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ
Інші назви: ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ
Автори: Харламова, Юлія
Ткаченко І.А.
Томілко О.О
Дата публікації: 2019
Видавництво: НДІ мікрографії
Бібліографічний опис: НУЦЗУ
Короткий огляд (реферат): Стрімкий рівень розвитку суспільства вимагає систематичного перегляду та розвитку інформаційного простору. На кожному його етапі неминуче накопичується: – інформація першого порядку – досвід діяльності людини; – інформація другого порядку – відомості про досвід її обробки та переопрацювання.
Опис: Досвід діяльності людини фіксується у вигляді соціальної інформації – відомостей або даних, засвоєних суб’єктом у формі знань. Слід зазначити той факт, що обсяг такої інформації подвоюється у суспільстві приблизно кожні 5 років. Процес накопичення соціальної інформації, у свою чергу, є основою розвитку інформаційних систем (інформаційної інфраструктури та організаційно впорядкованої сукупності інформаційних ресурсів, що зберігаються на запам’ятовуючих пристроях) й має сенс у різних сферах життєвих інтересів кожного окремого індивідууму. Соціальна інформація, як правило, має закритий, випереджувальний, позавідомчий та об’єктивний характер, дозволяє зробити обґрунтовані прогнози та запропонувати варіанти вирішення різноманітних проблем. Крім того, соціальна інформація має різну вірогідність і повноту, часто буває уривчастою і суперечливою, тому і ускладнює пошук потрібної інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10251
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ткаченко, томілко.doc37,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.