Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10356
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльїнський, О.В.-
dc.contributor.authorВишенська, Ю.С.-
dc.date.accessioned2020-01-11T18:40:31Z-
dc.date.available2020-01-11T18:40:31Z-
dc.date.issued2019-04-23-
dc.identifier.citationМатеріали щорічної міжнародної науково-технічної конференції «Екологічна і техногенна безпека. Охорона водного і повітряного басейнів. Утилізація відходів». 23 - 24 квітня 2019 р. ХНУБА м. Харківru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10356-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХНУБАru_RU
dc.subjectстан повітряru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.titleДЕЯКІ АСПЕКТИ ВПЛИВУ НА СТАН АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6 Тези 2019 ХНУБА Вишенська.pdf381,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.