Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурська, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-01-21T12:30:07Z-
dc.date.available2020-01-21T12:30:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДержавне управлінняru_RU
dc.identifier.issn2414-5858-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10510-
dc.description.abstractСтаття розкриває основні положення державного регулювання щодо проведення метрологічної експертизи як одного з напрямків щодо досягнення якості і конкурентоспроможності продукції. Автор приділяє увагу основним поняттям при визначенні якості продукції та її складових. Крім цього, в статті описані основні завдання метрологічної експертизи, а також її напрямки, що дозволяють забезпечувати якість продукції.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНУЦЗУru_RU
dc.relation.ispartofseries1(10);-
dc.subjectметрологічна експертизаru_RU
dc.titleДержавне регулювання метрологічної експертизи для підвищення якості продукціїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Вісник НУЦЗ України. Серія: Державне управління 2019/ВИПУСК 10

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbіrnik NUCZU_2019_1 (10)_ NEW-126-133.pdf415,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.