Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10660
Назва: Аналіз практики взаємодії роботодавців та закладів вищої освіти як фактор підвищення ефективності
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: Заклади вищої освіти
роботодавці
Дата публікації: 18-бер-2020
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 18-19 березня 2020 р. / за заг. ред. В.П. Садкового. – Х. : Вид-во НУЦЗУ, 2020. – С. 9-12.
Короткий огляд (реферат): Необхідність вдосконалення механізмів управління закладами вищої освіти крім загального завдання підвищення їх ефективності та якості, обумовлена також рядом інших причин. По-перше, децентралізація процесів та регіоналізація. По-друге, зростаючі академічні свободи закладів вищої освіти в частині формування змісту освітніх програм. По-третє, ростом частини платних освітніх послуг в галузі вищої освіти. По-четверте, в ситуації демографічного спаду та прогнозованого зниження чисельності студентів закладів вищої освіти , а також зростаючої конкуренції освітніх установ в «боротьбі» за абітурієнтів, вони повинні ефективно демонструвати свою реальну цінність для потенційних споживачів на ринку праці, що вимагає наявності відповідної стратегії розвитку та механізмів її реалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10660
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbir2020.pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.