Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10786
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦимбал, Богдан Михайлович-
dc.contributor.authorШаповалов, Дмитро Олексійович-
dc.date.accessioned2020-05-20T20:23:31Z-
dc.date.available2020-05-20T20:23:31Z-
dc.date.issued2020-05-20-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10786-
dc.descriptionМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Problems of Emergency Situations»ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний університет цивільного захисту Україниru_RU
dc.titleГІГІЄНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ УМОВ ПРАЦІ ТА ПРОФЕСІЙНОГО ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «ХАРКІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ КОМБІНАТ»ru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цимбал Б.М. Шаповалов Д.О..pdf31,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.