Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11045
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛуценко, Юрій Володимирович-
dc.contributor.authorДанченко, Юлія Михайлівна-
dc.contributor.authorАндронов, Володимир Анатолійович-
dc.contributor.authorКарєв, Артем Ігорович-
dc.contributor.authorЧеркашина, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛебедєв, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorШкольнікова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorБурлуцький, Олексій Вікторович-
dc.contributor.authorЯворська, Даяна Григорівна-
dc.contributor.authorКоссе, Анатолій Григорович-
dc.date.accessioned2020-06-25T07:20:23Z-
dc.date.available2020-06-25T07:20:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationSCOPUSru_RU
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11045-
dc.description.abstractДосліджено хімічну природу та поверхневі властивості дисперсних наповнювачів рослинного походження: гречаного (ГЛ) та вівсяного (ВЛ) лушпиння, деревного (ДБ) та хвойного (ХБ) борошна. Методом ІЧ-спектроскопії встановлено,що у складі компонентів наповнювачів переважають кисневмісні атомні групи –ОН, −С−О−, −С=O. Виявлено, що на поверхні повітряно-сухих наповнювачів присутній гідроксильно-гідратний шар функціональних груп. Методомпотенціометричного титрування водних суспензій за способом Паркса – Бобиренка встановлено,що усі наповнювачі відносяться до типу «поліфункціональне тверде тіло».ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherEastern-European Journal of Enterprise Technologiesru_RU
dc.relation.ispartofseries1/6 ( 103 ) 2020;P. 32-41-
dc.subjectрослинні відходи, поверхня, хімічна природа, функціональна група, кислотно- основні характеристикиru_RU
dc.titleA RESEARCH OF CHEMICAL NATURE AND SURFACE PROPERTIES OF PLANT DISPERSE FILLERSru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
D a n c h e n k o.pdf545,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.