Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейнека, В.В.-
dc.contributor.authorВолощук, А.Д.-
dc.date.accessioned2020-12-07T11:27:46Z-
dc.date.available2020-12-07T11:27:46Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationДейнека В.В., Волощук А.Д. РОЗРОБКА СКЛАДІВ ВОГНЕТРИВКОГО БЕТОНУ // XXVII Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD-2020), 28-30.10.2020.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11775-
dc.description.abstractВизначено гранулометричний склад заповнювача - електроплавленого корунду за допомогою симплекс-гратчастого метода планування експерименту. Визначено основні фізико-механічні та технічні властивості отриманого бетону і встановлено, що отриманий бетон є високоміцним, щільним матеріалом, придатним для створення монолітних конструкцій. Визначено залежність міцності отриманого бетону від температури і встановлено, що найбільший ступінь розміцнення спостерігається до 800 °С, це відповідає видаленню вологи із гідратованого цементу. Понад 1000 °С починається спікання матеріалу з отриманням щільної керамічної структури. Визначено шлакостійкість отриманого бетону і встановлено, що для обраного основного шлаку глибина роз’їдання складає 2,8 мм, для кислого шлаку – 2 мм. Таким чином, отриманий бетон є шлакостійким до дії як основних, так і кислих шлаків.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ “ХПІ”ru_RU
dc.subjectфізико-хімічні властивостіru_RU
dc.subjectшлакостійкістьru_RU
dc.subjectгранулометричний складru_RU
dc.subjectкорундru_RU
dc.subjectбетонru_RU
dc.subjectступінь розміцненняru_RU
dc.titleРОЗРОБКА СКЛАДІВ ВОГНЕТРИВКОГО БЕТОНУru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези весна 2020 MicroCAD.docxШлакостійкість бетону16,03 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.