Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.date.accessioned2020-12-27T23:11:24Z-
dc.date.available2020-12-27T23:11:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференціяru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12215-
dc.description.abstractБіоетика як сукупність етичних норм і принципів, що інтегрують у єдине концептуальне ціле аспекти класичної етики та новітні тенденції, ініційована та актуалізована бурхливим розвитком сучасних технологій та впливом негативних змін навколишнього становища на здоров’я людини.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарків : ХДУХТ, 2020ru_RU
dc.subjectбіоетикаru_RU
dc.subjectсоціальна відповідальністьru_RU
dc.titleБІОЕТИКА В КОНТЕКСТІ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко біоетика в конт СВ.pdf193,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.