Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14287
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.date.accessioned2021-12-20T06:49:11Z-
dc.date.available2021-12-20T06:49:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРозд. в монографії: Управління інноваціями у готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі. – Харків: ХДУХТ, 2021 С. 75-84ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14287-
dc.description.abstractСучасна епоха вимагає від українського суспільства вирішення задач реформування економіки на основі всебічної інтенсифікації виробництва, прискорення науково-технічного прогресу, структурної перебудови всього господарського комплексу, форм управління, організації та стимулювання праці. Сьогодні в Україні об'єктивно створилася ситуація, коли економіка не може успішно розвиватися на екстенсивній основі за рахунок залучення дедалі більшого обсягу природних та трудових ресурсів. Це обумовлено як природною вичерпаністю розвіданих ресурсів, зростаючими труднощами їх добування й перероблення, що призводять до загрозливих масштабів забруднення навколишнього середовища, так і несприятливими демографічними процесами, що не дозволяють розраховувати на значний приріст працездатного населення в найближчі рокиru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectСпоживання, споживацтво, соціальна відповідальність, забруднення навколишнього середовищаru_RU
dc.titleСпоживання і споживацтво в України в контексті соціальної відповідальностіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Споживання і споживацтво.pdf415,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.