Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16046
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаров, Євген Олексійович-
dc.contributor.authorАндронов, В.А.-
dc.contributor.authorДанченко, Ю.М.-
dc.date.accessioned2022-11-17T21:15:26Z-
dc.date.available2022-11-17T21:15:26Z-
dc.date.issued2022-05-27-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16046-
dc.descriptionВиробництво молочної харчової продукції є джерелом небезпечних стічних вод, які при нераціональному і безвідповідальному використанні здатні суттєво впливати на стан екологічної безпеки поверхневих і підземних природних водойм. Без попередньої очистки потрапляння цих вод на міські очисні споруди може викликати порушення у роботі систем біологічного очищення та навіть спричинити загибель активного мулу. Найбільш ефективними методами попередньої очистки стічних вод молокозаводів є електрохімічні, а саме, електрофлотація, електрокоагуляція та різні технологічні схеми, в яких поєднуються ці методи, наприклад, електрофлотокоагуляція.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВСЕУКРАЇНСЬКА ЕКОЛОГІЧНА ЛІГА НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ПОЛТАВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА ІМЕНІ ЮРІЯ КОНДРАТЮКА» НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» Подолання екологічних ризиків та загроз для довкілля в умовах надзвичайних ситуацій – 2022: Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава – Львів, 2022. C. 224-226.uk_UA
dc.subjectелектрокоагуляційна очисткаuk_UA
dc.subjectстічні води молокозаводівuk_UA
dc.subjectкальцію оксидuk_UA
dc.subjectелектрофлотаціяuk_UA
dc.titleВплив кальцію оксиду на властивості шламу електрокоагуляційної очистки стічних вод молокозаводівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза Макаров полтавська політехніка 2022 (1).pdf428,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.