Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16140Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Михайлова, Євгенія Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Мороз, Микола Олександрович | - |
| dc.contributor.author | Маркова, Наталя Борисівна | - |
| dc.contributor.author | Багрова, Ірина Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2022-11-29T09:18:16Z | - |
| dc.date.available | 2022-11-29T09:18:16Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16140 | - |
| dc.description.abstract | У статті досліджено залежність насипної густини, питомої поверхні, дисперсності і фазового складу хімічно осадженого карбонату кальцію від технологічних параметрів: способу змішування вихідних розчинів, температури і часу процесу. За результатами експериментальних даних розроблено математичні моделі, які встановлюють залежність головних фізико-хімічних характеристик карбонату кальцію від умов процесу його осадження. На їх основі проведено оптимізацію технологічного режиму и визначено параметри, що дозволяють одержати продукт, якість якого відповідає нормативним вимогам. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | Технічні науки;Т. 30(69), Ч. 2, № 2 | - |
| dc.subject | карбонат кальцію, хімічне осадження, насипна густина, питома поверхня, дисперсність | uk_UA |
| dc.title | Дослідження та моделювання фізико-хімічних характеристик хімічно осадженого карбонату кальцію | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Стаття.pdf | 934,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


