Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолупан, В.А.-
dc.contributor.authorРашкевич, Ніна Владиславна-
dc.date.accessioned2023-03-07T06:29:53Z-
dc.date.available2023-03-07T06:29:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗапобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків. Матеріали круглого столу (вебінару). – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 23 лютого 2023.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17080-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ПРОДУКТІВ ЗГОРЯННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полупан_Збірник Круглий стіл.pdf815,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.