Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19657Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Помаза-Пономаренко, Аліна Леонідівна | - |
| dc.contributor.author | Склярова, Анастасія Олегівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-01-24T07:13:15Z | - |
| dc.date.available | 2024-01-24T07:13:15Z | - |
| dc.date.issued | 2023-12-04 | - |
| dc.identifier.citation | Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу" | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19657 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ | uk_UA |
| dc.subject | інноваційне управління | uk_UA |
| dc.subject | туристична діяльність | uk_UA |
| dc.title | Ризик-орієнтований підхід до інноваційного управління туристичної діяльності | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-науково-виробничий центр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tezy_Pomaza-Ponomarenko, Sklyarova_2023.pdf | Тези | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


