Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолошко, Ю.В.-
dc.date.accessioned2024-10-17T14:29:01Z-
dc.date.available2024-10-17T14:29:01Z-
dc.date.issued2024-09-
dc.identifier.citationВсеукраїнська науково-практична конференція з нагоди 110-річчя діяльності Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України «СУЧАСНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ СУДОВОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ТА КРИМІНАЛІСТИКИ». 5 вересня 2024 р., м. Одеса. С. 243-249uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20912-
dc.description.abstractПорівняльний аналіз судово-медичної експертизи в Україні та закордоном. Особливості проведення судової медичної експертизи у цивільних справах. Основні вимоги щодо безпеки харчових продуктівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський науково-дослідний інститут судових експертиз міністерства юстиції України. м. Одесаuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз судово-медичної експертизи в Україні та закордоном. Особливості проведення судової медичної експертизи у цивільних справах. Основні вимоги щодо безпеки харчових продуктівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.09.Одесса..pdf2,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.