Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20953
Назва: ТРЕНАЖЕР ЛАФЕТНОЇ УСТАНОВКИ
Інші назви: ОПИС ДО ПАТЕНТУ НА КОРИСНУ МОДЕЛЬ "ТРЕНАЖЕР ЛАФЕТНОЇ УСТАНОВКИ"
Автори: Соколов Дмитро Львович, Абрамов Юрій Олексійович, Собина Віталій Олександрович , Борисова Лариса Володимирівна
Ключові слова: Тренажер лафетної установки
Дата публікації: 7-лют-2024
Видавництво: ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Бібліографічний опис: Публікація відомостей про державну реєстрацію
Серія/номер: Бюл.№ 6;
Короткий огляд (реферат): Тренажер лафетної установки, який містить екран, лафетну установку, датчик тангажа та азимутального кута, перетворювач та ноутбук, входи якого з'єднані із відповідними виходами перетворювача, до входів якого підключені виходи датчиків тангажа та азимутального кута, при цьому ці датчики встановлені на лафетній установці, який відрізняється тим, що додатково введені блок управління, табло і два двокоординатних формувачі світлових сигналів, при цьому перші виходи ноутбука з'єднані із входами блока управління, другі його виходи з'єднані із входами табло, перший та другий виходи блока управління з'єднані відповідно із першим та другим входами першого двокоординатного формувача світлового сигналу, третій та четвертий виходи блока управління з'єднані, відповідно, із першим та другим входами другого двокоординатного формувача світлового сигналу, а екран розташований в горизонтальній площині.
Опис: Тренажер лафетної установки містить екран, лафетну установку, датчик тангажа та азимутального кута, перетворювач та ноутбук, входи якого з'єднані із відповідними виходами перетворювача, до входів якого підключені виходи датчиків тангажа та азимутального кута. При цьому ці датчики встановлені на лафетній установці. Додатково введені блок управління, табло і два двокоординатних формувача світлових сигналів. Перші виходи ноутбука з'єднані із входами блока управління, другі його виходи з'єднані із входами табло. Перший та другий виходи блока управління з'єднані відповідно із першим та другим входами першого двокоординатного формувача світлового сигналу, третій та четвертий виходи блока управління з'єднані відповідно із першим та другим входами другого двокоординатного формувача світлового сигналу. Екран розташований в горизонтальній площині.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20953
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
102_Борисова, Соколов.pdf216,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.