Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22891
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цвіркун, Сергій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Удовенко, Максим Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T11:45:20Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T11:45:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | ХІV Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Надзвичайні ситуації: безпека та захист» | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22891 | - |
dc.description.abstract | Пожежі на підприємствах громадського харчування можуть виникнути як через порушення заходів пожежної безпеки при проектуванні та будівництві виробничої будівлі, так і через недотримання протипожежного режиму | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | розрахунки настання небезпечних чинників пожежі | uk_UA |
dc.title | РОЗРАХУНОК ЧАСУ ЕВАКУАЦІЇ ПІД ЧАС ПОЖЕЖІ З ЇДАЛЬНІ ВІЙСЬКОВОГО ЛІЦЕЮ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnik-konferenciyi-ns-24-251024-1.pdf | 8,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.