Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22891
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦвіркун, Сергій Вікторович-
dc.contributor.authorУдовенко, Максим Юрійович-
dc.date.accessioned2024-12-02T11:45:20Z-
dc.date.available2024-12-02T11:45:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХІV Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Надзвичайні ситуації: безпека та захист»uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/22891-
dc.description.abstractПожежі на підприємствах громадського харчування можуть виникнути як через порушення заходів пожежної безпеки при проектуванні та будівництві виробничої будівлі, так і через недотримання протипожежного режимуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрозрахунки настання небезпечних чинників пожежіuk_UA
dc.titleРОЗРАХУНОК ЧАСУ ЕВАКУАЦІЇ ПІД ЧАС ПОЖЕЖІ З ЇДАЛЬНІ ВІЙСЬКОВОГО ЛІЦЕЮuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik-konferenciyi-ns-24-251024-1.pdf8,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.