Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23825Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Поступна, Олена Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-22T19:18:32Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-22T19:18:32Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23825 | - |
| dc.publisher | НТУ «ХПІ» | uk_UA |
| dc.title | Метод експертних оцінок в прогнозуванні просування гастрономічного туру як дієвий інструмент для прийняття управлінських рішень в публічному секторі | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-науково-виробничий центр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Поступна О.В., Лядер А.С._Вісник ХПІ_1_2024.pdf | 499,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


