Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоступна, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-12-22T19:18:32Z-
dc.date.available2024-12-22T19:18:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23825-
dc.publisherНТУ «ХПІ»uk_UA
dc.titleМетод експертних оцінок в прогнозуванні просування гастрономічного туру як дієвий інструмент для прийняття управлінських рішень в публічному секторіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчально-науково-виробничий центр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поступна О.В., Лядер А.С._Вісник ХПІ_1_2024.pdf499,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.