Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/27251
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельниченко, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorВацюк, Р.І.-
dc.date.accessioned2025-12-18T08:26:39Z-
dc.date.available2025-12-18T08:26:39Z-
dc.date.issued2025-05-02-
dc.identifier.citationМатеріали XVІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій » – Черкаси: НУЦЗ Україниuk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/27251-
dc.publisherНаціональний університет цивільного захисту Україниuk_UA
dc.titleМоделювання надзвичайної ситуації техногенного характеру на підприємстві харчової промисловостіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації і проведення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gplns.pdf8,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.