Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/2815
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорисенко, Оксана Николаевна-
dc.contributor.authorМуха, Александр Алексндрович-
dc.contributor.authorСемченко, Глина Дмитриевна-
dc.contributor.authorЧиркина, М.А.-
dc.date.accessioned2017-06-20T13:39:19Z-
dc.date.available2017-06-20T13:39:19Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citation"Вестник НТУ "ХПИ"ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/2815-
dc.descriptionУ даній статті розглянута можливість заміни рідкої фенолформальдегідної смоли імпортного виробництва на смолу українського виробництва при виробництві периклазовуглецевих вогнетривів. Підтверджено можливість підвищення експлуатаційних характеристик периклазовуглецевих вогнетривів шляхом модифікування фенолформальдегідних смол, як імпортного, так і українського виробництва, кремнійорганічною сполукою.ru_RU
dc.description.abstractВ данной статье рассмотрена возможность замены жидкой фенолформальдегидной смолы импортного производства на смолу украинского производства при производстве периклазовуглецевих огнеупоров. Подтверждена возможность повышения эксплуатационных характеристик периклазовуглецевих огнеупоров путем модифицирования фенолформальдегидных смол, как импортного, так и украинского производства, кремнийорганической составом.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherНТУ "ХПІ"ru_RU
dc.relation.ispartofseriesХімія, хімічна технологія та екологія.;26-
dc.subjectвогнетрив, кремнійорганічна сполука, модифікація, смола, українське виробництвоru_RU
dc.subjectфізико-хімічні властивостіua_UA
dc.subjectкераміка та вогнетривиua_UA
dc.titleВлияние фенолформальдегидной смолы отечественного и импортного производства на свойства периклазоуглеродистых огнеупоровru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
chirkina2007vestnkhpi.pdf847,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.