Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3184
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрегубов, Д.Г.-
dc.contributor.authorМирошниченко, Д.В.-
dc.contributor.authorУлановский, М.Л.-
dc.date.accessioned2017-06-23T09:53:28Z-
dc.date.available2017-06-23T09:53:28Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationТрегубов Д.Г., Мирошниченко Д.В., Улановский М.Л. Некоторые аспекты методики определения реакционной способности и термомеханических свойств кокса // УглеХимический журнал. - 2004. - № 1-2. - с. 28 -33.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3184-
dc.descriptionThe procedure of determination of coke reactivity and thermomechanical properties was modified using both thermal, mechanical and chemical actions. According to the modified procedure coke of 6-10 mm and a volume of 380 cm' is tested with a gasifying agent (air) at a rate of 20-25 dm/min supplied at 590 °C and 640 °C when testing laboratory and industrial cokes. Heating to a rated temperature is made at a constant voltage (40 V).ru_RU
dc.description.abstractМодифікована методика визначення реакційної здатності і термомеханічних властивостей коксу в умовах одночасного термічного, механічного та хімічного впливу. За вдосконаленою методикою для випробування використовують пробу коксу крупністю 6-10 мм, об'ємом 380 см3; агент газифікації - кисень повітря, об'ємна витрата повітря 20-25 дм/хв. Нагрівання до режимної температури проводиться при постійній напрузі 40 В: початок подачі повітря - в момент досягнення температури 590 і 640 оС при випробуванні, відповідно, лабораторних і промислових коксов; тривалість газифікації 45 хв.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУХІНru_RU
dc.relation.ispartofseriesУглеХимический журнал;№ 1-2-
dc.subjectкоксru_RU
dc.subjectтривалість газифікаціїru_RU
dc.subjectтермомеханічні властивостіru_RU
dc.subjectтемператураru_RU
dc.subjectреакційна здатністьru_RU
dc.subjectнагріванняru_RU
dc.subjectтермо-, граві-, калориметричні дослідженняua_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіua_UA
dc.titleНекоторые аспекты методики определения реакционной способности и термомеханических свойств коксаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tregubov№1-2_2004UH.pdfРеакционная способность и термомеханические свойств кокса868,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
tregubov№1-2_2004UH.pdfКачество ккоса875,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.