Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкородумова, Ольга Борисовна-
dc.contributor.authorЗеленюк, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorВандерстен, Жак-
dc.contributor.authorЮдин, Артем Сергеевич-
dc.date.accessioned2017-06-23T12:12:20Z-
dc.date.available2017-06-23T12:12:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВісник Національного технічного університету "ХПІ"ru_RU
dc.identifier.issn2079-0821-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3215-
dc.descriptionThe influence of vacuum-pressing stage on the physical-mechanical properties of kaolin chamotte has been researched. It is studied the influence of kaolin moisture and compacting pressure on the strength of formed kaolin briquettes. It is established the value of optimal kaolin moisture. It is shown that vacuum-pressing use increases the physical-mechanical properties of chamotte to 5–7%.ru_RU
dc.description.abstractДосліджено вплив вакуум-пресування на фізико-механічні властивості каолінового шамоту. Вивчено вплив вологості каоліну та тиску пресування на міцність відформованих каолінових брикетів. Встановлено значення оптимальної вологості каоліну. Показано, що використання вакуум-пресування підвищує фізико-механічні характеристики шамоту на 5–7%.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherНаціональний технічний університет "ХПІ"ru_RU
dc.relation.ispartofseries66;-
dc.subjectкаолинru_RU
dc.subjectвакуумированиеru_RU
dc.subjectфизико-механические свойстваru_RU
dc.subjectшамот кусковойru_RU
dc.titleИсследование влияния вакуумирования каолино¬вых масс на физико-механические свойства шамота кусковогоru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Татьяна вакуумирование 2010.docИсследование влияния вакуумирования каолино¬вых масс208,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.