Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3283
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрегубов, Д.Г.-
dc.contributor.authorМирошниченко, Д.В.-
dc.contributor.authorУлановский, М.Л.-
dc.date.accessioned2017-06-26T09:23:00Z-
dc.date.available2017-06-26T09:23:00Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationКокс и химияru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3283-
dc.descriptionConsumption of coke during iron making in blast furnace should be reduced. Therefore, quality of the coke should be improved. In this case, reliable method of evaluating the quality of coke is required. Such method has been developed. According the method, thermal energy, mechanical loads, and the oxidizing gas medium act on the coke simultaneously. Electric heating of the coke sample under conditions of three-dimensional microarc discharge is provided. The method has been described. Factors influencing the results of tests of the coke have been determined. Mechanism of destruction of the coke during tests has been found. Diffusion conditions of the coke gasification have been described.ru_RU
dc.description.abstractПроведено: обгрунтування оптимальної кількості випробовується проби для термомеханохіміческой оцінки якості коксу, вибір температури випробування промислових та лабораторних коксов і моменту подачі окисного агента, визначено раціональний режим виходу на температуру газифікації. Розглянуто природу лімітуючої стадії процесу газифікації та механізм руйнування коксу при його випробуванні. Встановлено взаємозв'язок виміряних за методом УХІНу показників РЗ і ТММ коксу зі ступенем молекулярної впорядкованості його структури.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherМеталлургru_RU
dc.relation.ispartofseries;№ 11-
dc.subjectвибірru_RU
dc.subjectтемператураru_RU
dc.subjectкоксru_RU
dc.subjectгазифікаціяru_RU
dc.subjectвипробуванняru_RU
dc.subjectхарактерна температураua_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіua_UA
dc.titleТермомеханохимическая оценка качества коксаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tregubov№11_2004kih.pdfТермомеханохимическая оценка1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
tregubov№11_2004kih.pdfМетодика - качество кокса1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.