Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Киреев, А.А. | - |
dc.contributor.author | Жерноклев, Константин Владиславович | - |
dc.contributor.author | Тарасова, Г.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-26T13:03:58Z | - |
dc.date.available | 2017-06-26T13:03:58Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3324 | - |
dc.description | Thermodynamical computations cooling operation line carbonates and ammonium salts were carry out. Adjusted, that fluoride and ammonium sulphate has greater, than water cooling action. To increase cooling action water suggests used dopers for water ammonium sulphate. These solutions have higher extinguishing operation then water. | ru_RU |
dc.description.abstract | Проведені термодинамічні розрахунки охолоджуючої дії ряду карбонатів і солей амонію. Встановлено, що фторид і сульфат амонію мають більшу ніж вода охолоджуючу дію. Для підвищення охолоджуючої дії води запропоновано використовувати добавки до води сульфату амонію. Ці розчини будуть мати підвищену вогнегасну дію. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | НТУ "ХПІ" | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Хімія, хімічна технологія та екологія;№31 | - |
dc.subject | вогнегасна дія | ru_RU |
dc.subject | карбонати | ru_RU |
dc.subject | охолоджуюча дія | ru_RU |
dc.subject | солі амонію | ru_RU |
dc.subject | сульфат амонію | ru_RU |
dc.subject | пожежогасіння та вогнезахист | ua_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | ua_UA |
dc.title | Выбор компонентов жидкофазных огнетушащих систем с повышенным охлаждающим действием | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kireev2007vestnkhpi.pdf | охлаждающее действие растворов | 419,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.