Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3351
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скородумова, Ольга Борисівна | - |
dc.contributor.author | Рудыка, Оксана Анатольевна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-26T14:45:07Z | - |
dc.date.available | 2017-06-26T14:45:07Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Вісник Національного технічного університету "ХПІ" | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 966-593-226-8 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3351 | - |
dc.description | The processes influencing on degree of foam composition based on sulphonol and different stabilizing agents have been studied. The optimum phase composition of the foam composite has been elaborated and the effectiveness of use at foam-light brick production has been investigated. | ru_RU |
dc.description.abstract | Вивчено процеси, що впливають на ступінь спінення композиції на основі сульфонолу та різних стабілізаторів. Розроблено оптимальний склад спінюючої композиції та перевірено ефективність її використання у виробництві шамотної легковагої цегли марки ШЛ-0,4. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | Національний технічний університет "ХПІ" | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | 38; | - |
dc.subject | шамотный пенолегковес | ru_RU |
dc.subject | вспенивающая композиция | ru_RU |
dc.subject | сульфонол | ru_RU |
dc.subject | стабилизаторы пены | ru_RU |
dc.subject | кераміка та вогнетриви | ua_UA |
dc.title | РАЗРАБОТКА СОСТАВА ВСПЕНИВАЮЩЕЙ КОМПОЗИЦИИ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ШАМОТНОГО ПЕНОЛЕГКОВЕСА | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
пена.doc | РАЗРАБОТКА СОСТАВА ВСПЕНИВАЮЩЕЙ КОМПОЗИЦИИ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ШАМОТНОГО ПЕНОЛЕГКОВЕСА | 116 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.