Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибалова, Ольга Володимиріна | - |
dc.contributor.author | Бажура, Віталій Петрович | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-25T10:11:01Z | - |
dc.date.available | 2017-07-25T10:11:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | The scientific heritage | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673 | - |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано екологічні показники і визначено рівень екологічної небезпеки типового хлібозаводу. Дана оцінка ризику для здоров’я населення при впливі викидів забруднюючих речовин. В роботі визначено рівень небезпеки сучасного стану поводження з відходами та проаналізовано їх вплив на навколишнє природне середовище і здоров’я населення. Застосування запропонованого підходу до визначення рівня екологічної небезпеки промислового підприємства дасть змогу прийняти науково обґрунтовані управлінські рішення щодо покращення екологічної ситуації та зменшення антропогенного тиску. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | 9 (9); | - |
dc.subject | екологічна небезпека | ru_RU |
dc.subject | викиди забруднюючих речовин | ru_RU |
dc.subject | поводження з відходами | ru_RU |
dc.subject | здоров’я населення | ru_RU |
dc.subject | хлібозавод | ru_RU |
dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ТИПОВОГО ХЛІБОЗАВОДУ | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
selection (7)_V-1_№-9_2017.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.