Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРибалова, Ольга Володимиріна-
dc.contributor.authorБажура, Віталій Петрович-
dc.date.accessioned2017-07-25T10:11:01Z-
dc.date.available2017-07-25T10:11:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationThe scientific heritageru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3673-
dc.description.abstractВ статті проаналізовано екологічні показники і визначено рівень екологічної небезпеки типового хлібозаводу. Дана оцінка ризику для здоров’я населення при впливі викидів забруднюючих речовин. В роботі визначено рівень небезпеки сучасного стану поводження з відходами та проаналізовано їх вплив на навколишнє природне середовище і здоров’я населення. Застосування запропонованого підходу до визначення рівня екологічної небезпеки промислового підприємства дасть змогу прийняти науково обґрунтовані управлінські рішення щодо покращення екологічної ситуації та зменшення антропогенного тиску.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.relation.ispartofseries9 (9);-
dc.subjectекологічна небезпекаru_RU
dc.subjectвикиди забруднюючих речовинru_RU
dc.subjectповодження з відходамиru_RU
dc.subjectздоров’я населенняru_RU
dc.subjectхлібозаводru_RU
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ТИПОВОГО ХЛІБОЗАВОДУru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
selection (7)_V-1_№-9_2017.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.