Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3955
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цимбал, Богдан Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-21T08:42:48Z | - |
dc.date.available | 2017-09-21T08:42:48Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-24 | - |
dc.identifier.citation | http://techjournal.vsau.org/files/pdfa/2295.pdf | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3955 | - |
dc.description.abstract | Представлена методика та визначена активна (рН) та загальна кислотність сировини для виробництва паливних брикетів та пеллетів з рослинної біомаси, яка необхідна для визначення якості сировини та кількості луги для нейтралізації слабокислого середовища. Були дослідженні основні параметри та чинники, які впливають на точність визначення. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки;2(85) | - |
dc.subject | загальна кислотність, активна кислотність, рослинна біомаса, брикети, пеллети, корозійно-механічне зношування. | ru_RU |
dc.title | РОЗРОБКА МЕТОДИКИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ АКТИВНОЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ КИСЛОТНОСТІ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАЛИВНИХ БРИКЕТІВ ТА ПЕЛЛЕТІВ З РОСЛИННОЇ БІОМАСИ | ru_RU |
dc.title.alternative | РАЗРАБОТКА МЕТОДИКИ И ОПРЕДЕЛЕНИЕ АКТИВНОЙ И ОБЩЕЙ КИСЛОТНОСТИ СЫРЬЯ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ТОПЛИВНЫХ БРИКЕТОВ И ПЕЛЛЕТОВ ИЗ РАСТИТЕЛЬНОЙ БИОМАССЫ | ru_RU |
dc.title.alternative | DEVELOPMENT OF METHODS AND DETERMINATION OF ACTIVE AND TOTAL ACIDITY OF RAW MATERIALS FOR PRODUCTION OF FUEL BRIQUETTES AND PELLETS OF BIOMASS | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2295.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.