Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/4249Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Чиркина, М.А. | - |
| dc.contributor.author | Вабищевич, Н.П. | - |
| dc.contributor.author | Питак, О.Я. | - |
| dc.date.accessioned | 2017-09-29T13:23:13Z | - |
| dc.date.available | 2017-09-29T13:23:13Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Международная научная конференция MicroCAD : Секція №11 | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/4249 | - |
| dc.description | Для улучшения непроницаемости лицевого кирпича к жидкостям и газам, улучшения его эстетического вида, лицевые стороны кирпича покрывают глазурью. Рассмотрено использование качестве красителя отхода производства хромоксидных огнеупоров. Разработаны составы глазури и технология нанесения. | ru_RU |
| dc.description.abstract | Для поліпшення непроникності лицьової цегли до рідин і газів, поліпшення її естетичного вигляду, лицьові сторони покривають глазур'ю. Розглянуто використання як барвника відходу виробництва хромоксідних вогнетривів. Розроблено склади глазурі і технологія нанесення. | ru_RU |
| dc.language.iso | ru | ru_RU |
| dc.publisher | НТУ "ХПІ" | ru_RU |
| dc.subject | глазурь | ru_RU |
| dc.subject | хромоксидный отход | ru_RU |
| dc.subject | фритта | ru_RU |
| dc.subject | температура | ru_RU |
| dc.subject | обжиг | ru_RU |
| dc.subject | краситель | ru_RU |
| dc.subject | кирпич | ru_RU |
| dc.subject | кераміка та вогнетриви | ua_UA |
| dc.subject | ресурсозбереження | ua_UA |
| dc.title | Окрашенные глазури для лицевого кирпича с использованием отходов производства хромоксидных огнеупоров | ru_RU |
| dc.type | Thesis | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра радіаційного і хімічного захисту | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Chirkina2012konf.pdf | Глазурь - отход | 96,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


