Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСірик, А.О.-
dc.date.accessioned2018-04-03T11:39:51Z-
dc.date.available2018-04-03T11:39:51Z-
dc.date.issued2018-03-
dc.identifier.citationПроблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗ України, 2018.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6724-
dc.description.abstractВнутрішні вибухи на об'єктах енергетики харчових підприємств найбільш поширений вид аварій. Такі вибухи можуть відбуватися, як правило на тих промислових об'єктах, де можливий витік вибухонебезпечної речовини – промислові котельні, де небезпечними джерелами займання є топки котельних установок. Мета комплексу протипожежних заходів – забезпечення безпеки і здоров'я працівників, які обслуговують котельне обладнання. Ці заходи повинні охоплювати всі сфери діяльності котельні, повинні пред'являтися вимоги до будівлі, будівельних матеріалів, обладнання.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний університет цивільного захисту Україниru_RU
dc.subjectпожежна безпекаru_RU
dc.subjectвибухru_RU
dc.subjectкотельняru_RU
dc.subjectхарчове виробництвоru_RU
dc.titleПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА ПРОМИСЛОВИХ КОТЕЛЕН ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018-Siryk-NUCZU.pdf259,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.