Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7146
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦимбал, Б. М.-
dc.date.accessioned2018-06-22T13:49:55Z-
dc.date.available2018-06-22T13:49:55Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7146-
dc.descriptionАгроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Мелітополь-Кирилівка: ТДАТУ, 2018. – 88 с.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет, Український проект бізнесрозвитку плодоовочівництва, ЗІКЦ «Агро-Таврія»ru_RU
dc.titleПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ НА БОРОШНОМЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цимбал Б.М..pdf707,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.