Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7146Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Цимбал, Б. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-06-22T13:49:55Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-22T13:49:55Z | - |
| dc.date.issued | 2018-06 | - |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7146 | - |
| dc.description | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Мелітополь-Кирилівка: ТДАТУ, 2018. – 88 с. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk | ru_RU |
| dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет, Український проект бізнесрозвитку плодоовочівництва, ЗІКЦ «Агро-Таврія» | ru_RU |
| dc.title | ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ НА БОРОШНОМЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Цимбал Б.М..pdf | 707,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


