Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7146
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цимбал, Б. М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-22T13:49:55Z | - |
dc.date.available | 2018-06-22T13:49:55Z | - |
dc.date.issued | 2018-06 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7146 | - |
dc.description | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Мелітополь-Кирилівка: ТДАТУ, 2018. – 88 с. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет, Український проект бізнесрозвитку плодоовочівництва, ЗІКЦ «Агро-Таврія» | ru_RU |
dc.title | ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ НА БОРОШНОМЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | ru_RU |
Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цимбал Б.М..pdf | 707,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.