Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/719
Назва: | Вибір й обґрунтування факторів, що впливають на ефективність автосервісного виробництва |
Автори: | Ларін, Олександр Миколайович Ларін, Олексій Олександрович Погорєлов, Михайло Григорович Субочев, Олександр Іванович |
Ключові слова: | автосервісне виробництво фактори ефективності метод експертних оцінок вага факторів |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Автомобільно-дорожній інститут державного вищого навчального закладу" Донецький національний технічний університет", вул. Кірова, 51, м. Горлівка, Донецька обл., Україна, 84646 |
Бібліографічний опис: | Вісті Автомобільно-дорожнього інституту: науково-виробничий збірник . - 2009. - № 2.(9) – С. 187-192 |
Короткий огляд (реферат): | Функціонування автосервісного виробництва розглядається як прийняття рішень в умовах недостатності інформації про обстежений об’єкт. Проаналізовано цей метод. Основні показники автосервісних підприємств подаються як перехідна ланка до вибору і оцінки пріоритетних шляхів інтенсифікації робіт з технічного обслуговування і ремонту (ТО і Р) автомобілів. Метод експертних оцінок дозволяє обґрунтовувати вибір домінантних факторів підвищення ефективності автосервісних підприємств. Наведено перелік параметрів, що впливають на коефіцієнт комбінованої оцінки якості експерта. Вага кожного з запропонованих факторів обчислюється виходячи із припущення про їх пропорційність членам убутної арифметичної прогресії |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.dgtu.donetsk.ua:8080/bitstream/123456789/9890/1/%D0%9B%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD.pdf http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/719 |
Розташовується у зібраннях: | Інженерної та аварійно-рятувальної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ларин.pdf | 365,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.