Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7209
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шмига, С.А. | - |
dc.contributor.author | Богданович, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-13T08:21:20Z | - |
dc.date.available | 2018-07-13T08:21:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7209 | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НУЦЗУ | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | 28; | - |
dc.title | КОУЧИНГ ЯК СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ В СИСТЕМІ ОСВІТИ | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Науково-методичного центру навчальних закладів сфери цивільного захисту № 28-2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шмига, Богданович.pdf | 324,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.