Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетухова, Елена Анатольевна-
dc.contributor.authorГорносталь, Стелла Анатоліївна-
dc.date.accessioned2018-09-17T12:15:20Z-
dc.date.available2018-09-17T12:15:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗбірник тез доповідей XVII міжнародної наукової конференції «Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв» 3-8 вересня 2018ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7334-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійru_RU
dc.relation.ispartofseriesс. 12-14;-
dc.titleДослідження гідродинамічних характеристик елементів захисту харчових виробництвru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петухова-Горносталь.pdf496,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.