Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7416
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Khrystych, O. | - |
dc.contributor.author | Shabanova, H. | - |
dc.contributor.author | Kyselova, S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-23T11:01:49Z | - |
dc.date.available | 2018-10-23T11:01:49Z | - |
dc.date.issued | 2018-09 | - |
dc.identifier.citation | F.A. Finger-Institut fur Baustoffkunde, Bauhaus-Universitat, Weimar. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7416 | - |
dc.description.abstract | In spite of a broad spectrum of modern construction walling materials the sand-lime brick is still popular due to its relative inexpensiveness, ecological compatibility of the raw material and its availability. In Ukraine, the sand-lime brick segment makes up 7% of the market of construction walling materials. The production of it requires about 12.5% of the total volume of lime consumed in Ukraine. A replacement of the power-consuming raw material, i.e. the lime by the furnace-blast slag will contribute to the partial solution of such problems as an efficient use of raw material resources and a decrease of anthropogenic loading on the environment. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Weimar, Bundesrepublik, Deutschland.–Weimar, 2018. | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ;Band 2, Pp 1105-1112 | - |
dc.subject | sand-lime brick, C-S-H phases, structure, processes of phase, technical characteristics | ru_RU |
dc.title | Studying the influence of industrial waste additives on the formation of C–S–H phases in the sand-lime brick | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья Веймар 2018.doc | 1,09 MB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.