Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7468
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Варламов, Євгеній Миколайович | - |
dc.contributor.author | Гаджиєв, Едуард Назімович | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-29T21:39:14Z | - |
dc.date.available | 2018-10-29T21:39:14Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Збірник наукових праць «Науковий вісник будівництва» | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7468 | - |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано переваги та недоліки методичних підходів до оцінки ризику для здоров’я населення, що є актуальним для подальшого розвитку методології визначення рівня екологічної небезпеки промислових підприємств. Були розглянуті джерела забруднення атмосферного повітря виробництва теплоізоляційних матеріалів. Дана оцінка ризику для здоров’я населення при впливі викидів забруднюючих речовин відповідно до американського та російського методичних підходів. Визначено перелік захворювань, які можуть виникнути при впливі викидів забруднюючих речовин підприємства виробництва мінеральної вати | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Т. 90, № 4; | - |
dc.subject | екологічна безпека, екологічна небезпека, здоров’я населення, викиди забруднюючих речовин, виробництво мінеральної вати, теплоізоляційні матеріали | ru_RU |
dc.title | Визначення рівня негативного впливу на здоров’я населення викидів забруднюючих речовин від виробництва теплоізоляційних матеріалів | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Визначення рівня небезпеки для здоров’я населення від викидів забруднюючих речовин кондитерської фабрики.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.