Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8548
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, Любов Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T18:05:57Z | - |
dc.date.available | 2019-01-15T18:05:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Eastern-Europea Journal of Enterprise Technologies | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8548 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано механізми вологоутримуючої здатності наночасток (НЧ) поліфункціональної харчової добавки «Магнетофуд» в житньо-пшеничному тісті. Розглянуто механізми взаємодії НЧ харчової добавки «Магнетофуд» з водою у середовищах з різним Рh, а також механізми взаємодії НЧ «Магнетофуд» з іоногеннимі групами білків, ліпідів, вуглеводів житньопшеничного борошна. Запропонована «кластерно-петельно-ланцюгова» модель взаємодії харчової добавки «Магнетофуд» з біополімерами житньопшеничного борошна | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Eastern-Europea Journal of Enterprise Technologies | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | 2/ 11 (92); | - |
dc.subject | полифункциональная пищевая добавка, | ru_RU |
dc.subject | механизм взаимодействия | ru_RU |
dc.title | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Юрченко Л_англ_ТОПП.pdf | 1,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.