Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9967
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.contributor.authorМіносян, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorВарипаєв, Олексій Михайлович-
dc.date.accessioned2019-12-22T18:39:38Z-
dc.date.available2019-12-22T18:39:38Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 15 травня 2019 р. : [тези у 2-х ч.]ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-405-477-2-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9967-
dc.description.abstractІсторчний розвиток сільського господарства на Слобожанщині був витоком та причинами сучасного біоенергетичного стану та потенціалу, який має значний потенціал. Важливість та значення біоенергетичних ресурсів у загальному світовому споживанні палив постійно зростає. Розрахунки показують, що за рахунок енергії і пального, отриманих із біомаси, не можна повністю задовольнити енергетичні потреби країни, однак, навіть невелика частка енергії (приблизно 6– 10%), яка може бути покрита за рахунок біомаси, заслуговує на увагуru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарків : ХДУХТru_RU
dc.subjectСлобожанщинаru_RU
dc.subjectсоціально-антропологічний вимірru_RU
dc.subjectсільське господарствоru_RU
dc.subjectбіоенергетичні ресурсиru_RU
dc.titleДИНАМІКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ФОРМУВАННЯ І РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА НА СЛОБОЖАНЩИНІ: СОЦІАЛЬНО-АНТРОПОЛОГІЧНИЙ ВИМІРru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези динам та персп розв сг виробн на слобож.pdf403,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.