Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9967
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, Любов Іванівна | - |
dc.contributor.author | Міносян, Андрій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Варипаєв, Олексій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-22T18:39:38Z | - |
dc.date.available | 2019-12-22T18:39:38Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 15 травня 2019 р. : [тези у 2-х ч.] | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-477-2 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9967 | - |
dc.description.abstract | Історчний розвиток сільського господарства на Слобожанщині був витоком та причинами сучасного біоенергетичного стану та потенціалу, який має значний потенціал. Важливість та значення біоенергетичних ресурсів у загальному світовому споживанні палив постійно зростає. Розрахунки показують, що за рахунок енергії і пального, отриманих із біомаси, не можна повністю задовольнити енергетичні потреби країни, однак, навіть невелика частка енергії (приблизно 6– 10%), яка може бути покрита за рахунок біомаси, заслуговує на увагу | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | ru_RU |
dc.subject | Слобожанщина | ru_RU |
dc.subject | соціально-антропологічний вимір | ru_RU |
dc.subject | сільське господарство | ru_RU |
dc.subject | біоенергетичні ресурси | ru_RU |
dc.title | ДИНАМІКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ФОРМУВАННЯ І РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА НА СЛОБОЖАНЩИНІ: СОЦІАЛЬНО-АНТРОПОЛОГІЧНИЙ ВИМІР | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези динам та персп розв сг виробн на слобож.pdf | 403,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.