Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10687
Title: Програми практик для здобувачів вищої освіти, які навчаються на другому (магістерському) рівні за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (освітня програма – «Охорона праці»)
Authors: Артемьев, С.Р.
Шароватова, О.П.
Цимбал, Б.М.
Малько, О.Д.
Древаль, Ю.Д.
Морозов, А.І.
Резніченко, Г.М.
Issue Date: Apr-2020
Publisher: ФОП О. Бровін
Citation: Програми практик для здобувачів вищої освіти, які навчаються на другому (магістерському) рівні за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (освітня програма – «Охорона праці») / Розробники: С.Р. Артем’єв, О.П. Шароватова, Ю.Д. Древаль, Б.М. Цимбал, О.Д. Малько, А.І. Морозов., Г.М. Резніченко – Х.: НУЦЗУ, 2020. – 19 с.
Abstract: Програми практик для здобувачів вищої освіти, які навчаються на другому (магіс-терському) рівні за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (освітня програма – «Охорона праці») визначають мету та завдання різних видів практик, передбачених навчальними планами НУЦЗ України, особливості їх організації та зміст, розкривають обов’язки та права здобувачів вищої освіти під час проходження ними практик, містять алгоритм підведення підсумків за результатами практик. Програми практик призначені для здобувачів вищої освіти та керівників практик.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10687
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Практика 8ОП.pdf405,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.