Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІваненко С.Д.-
dc.contributor.authorОлива Д.А.-
dc.contributor.authorІльїнський О.В.-
dc.date.accessioned2020-05-07T18:09:31Z-
dc.date.available2020-05-07T18:09:31Z-
dc.date.issued2020-04-
dc.identifier.citationПроблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.255ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771-
dc.descriptionІваненко С.Д., Олива Д.А., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.271ru_RU
dc.description.abstractХарчова та переробна промисловість є джерелом негативного впливу на навколишнє середовище. Нарощування обсягів виробництва продуктів харчування потребує впровадження ефективних заходів щодо поліпшення використання водних ресурсів. Умовою вирішення цього питання є перехід на принципово нові технології виробництва харчової продукції та подальше вдосконалення водоспоживання.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНУЦЗУru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectвикидиru_RU
dc.subjectдовкілляru_RU
dc.titleАналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості Україниru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірк конф 2020 c255.pdf297,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.