Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Іваненко С.Д. | - |
| dc.contributor.author | Олива Д.А. | - |
| dc.contributor.author | Ільїнський О.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-05-07T18:09:31Z | - |
| dc.date.available | 2020-05-07T18:09:31Z | - |
| dc.date.issued | 2020-04 | - |
| dc.identifier.citation | Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.255 | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771 | - |
| dc.description | Іваненко С.Д., Олива Д.А., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.271 | ru_RU |
| dc.description.abstract | Харчова та переробна промисловість є джерелом негативного впливу на навколишнє середовище. Нарощування обсягів виробництва продуктів харчування потребує впровадження ефективних заходів щодо поліпшення використання водних ресурсів. Умовою вирішення цього питання є перехід на принципово нові технології виробництва харчової продукції та подальше вдосконалення водоспоживання. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk | ru_RU |
| dc.publisher | НУЦЗУ | ru_RU |
| dc.subject | харчова промисловість | ru_RU |
| dc.subject | екологія | ru_RU |
| dc.subject | викиди | ru_RU |
| dc.subject | довкілля | ru_RU |
| dc.title | Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України | ru_RU |
| dc.type | Thesis | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірк конф 2020 c255.pdf | 297,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


