Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771
Title: | Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України |
Authors: | Іваненко С.Д. Олива Д.А. Ільїнський О.В. |
Keywords: | харчова промисловість екологія викиди довкілля |
Issue Date: | Apr-2020 |
Publisher: | НУЦЗУ |
Citation: | Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.255 |
Abstract: | Харчова та переробна промисловість є джерелом негативного впливу на навколишнє середовище. Нарощування обсягів виробництва продуктів харчування потребує впровадження ефективних заходів щодо поліпшення використання водних ресурсів. Умовою вирішення цього питання є перехід на принципово нові технології виробництва харчової продукції та подальше вдосконалення водоспоживання. |
Description: | Іваненко С.Д., Олива Д.А., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.271 |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771 |
Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірк конф 2020 c255.pdf | 297,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.