Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771| Title: | Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України |
| Authors: | Іваненко С.Д. Олива Д.А. Ільїнський О.В. |
| Keywords: | харчова промисловість екологія викиди довкілля |
| Issue Date: | Apr-2020 |
| Publisher: | НУЦЗУ |
| Citation: | Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.255 |
| Abstract: | Харчова та переробна промисловість є джерелом негативного впливу на навколишнє середовище. Нарощування обсягів виробництва продуктів харчування потребує впровадження ефективних заходів щодо поліпшення використання водних ресурсів. Умовою вирішення цього питання є перехід на принципово нові технології виробництва харчової продукції та подальше вдосконалення водоспоживання. |
| Description: | Іваненко С.Д., Олива Д.А., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.271 |
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771 |
| Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірк конф 2020 c255.pdf | 297,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


