Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771
Title: Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України
Authors: Іваненко С.Д.
Олива Д.А.
Ільїнський О.В.
Keywords: харчова промисловість
екологія
викиди
довкілля
Issue Date: Apr-2020
Publisher: НУЦЗУ
Citation: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.255
Abstract: Харчова та переробна промисловість є джерелом негативного впливу на навколишнє середовище. Нарощування обсягів виробництва продуктів харчування потребує впровадження ефективних заходів щодо поліпшення використання водних ресурсів. Умовою вирішення цього питання є перехід на принципово нові технології виробництва харчової продукції та подальше вдосконалення водоспоживання.
Description: Іваненко С.Д., Олива Д.А., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С.271
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10771
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірк конф 2020 c255.pdf297,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.