Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернуха, Антон Андрійович-
dc.contributor.authorKovaliova, O.-
dc.contributor.authorTchursinov, Yu.-
dc.contributor.authorKalyna, V.-
dc.contributor.authorKoshulko, V.-
dc.contributor.authorKunitsia, E.-
dc.contributor.authorБезуглов, Олег Євгенійович-
dc.contributor.authorБогатов, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorПолковниченко Дмитро Юрійович-
dc.contributor.authorГригоренко Наталья Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-06-24T08:34:01Z-
dc.date.available2020-06-24T08:34:01Z-
dc.date.issued2020-04-24-
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995-
dc.language.isoenru_RU
dc.titleIDENTIFICATION OF PATTERNS IN THE PRODUCTION OF A BIOLOGICALLY-ACTIVE COMPONENT FOR FOOD PRODUCTSru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
04.2020_food.pdf527,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.