Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернуха, Антон Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kovaliova, O. | - |
dc.contributor.author | Tchursinov, Yu. | - |
dc.contributor.author | Kalyna, V. | - |
dc.contributor.author | Koshulko, V. | - |
dc.contributor.author | Kunitsia, E. | - |
dc.contributor.author | Безуглов, Олег Євгенійович | - |
dc.contributor.author | Богатов, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Полковниченко Дмитро Юрійович | - |
dc.contributor.author | Григоренко Наталья Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-24T08:34:01Z | - |
dc.date.available | 2020-06-24T08:34:01Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-24 | - |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995 | - |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.title | IDENTIFICATION OF PATTERNS IN THE PRODUCTION OF A BIOLOGICALLY-ACTIVE COMPONENT FOR FOOD PRODUCTS | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної та рятувальної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
04.2020_food.pdf | 527,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.