Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995| Title: | IDENTIFICATION OF PATTERNS IN THE PRODUCTION OF A BIOLOGICALLY-ACTIVE COMPONENT FOR FOOD PRODUCTS |
| Authors: | Чернуха, Антон Андрійович Kovaliova, O. Tchursinov, Yu. Kalyna, V. Koshulko, V. Kunitsia, E. Безуглов, Олег Євгенійович Богатов, Олег Ігорович Полковниченко Дмитро Юрійович Григоренко Наталья Володимирівна |
| Issue Date: | 24-Apr-2020 |
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995 |
| ISSN: | 1729-3774 |
| Appears in Collections: | Кафедра пожежно-рятувальної та фізичної підготовки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 04.2020_food.pdf | 527,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


