Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
Title: IDENTIFICATION OF PATTERNS IN THE PRODUCTION OF A BIOLOGICALLY-ACTIVE COMPONENT FOR FOOD PRODUCTS
Authors: Чернуха, Антон Андрійович
Kovaliova, O.
Tchursinov, Yu.
Kalyna, V.
Koshulko, V.
Kunitsia, E.
Безуглов, Олег Євгенійович
Богатов, Олег Ігорович
Полковниченко Дмитро Юрійович
Григоренко Наталья Володимирівна
Issue Date: 24-Apr-2020
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
04.2020_food.pdf527,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.