Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
Назва: IDENTIFICATION OF PATTERNS IN THE PRODUCTION OF A BIOLOGICALLY-ACTIVE COMPONENT FOR FOOD PRODUCTS
Автори: Чернуха, Антон Андрійович
Kovaliova, O.
Tchursinov, Yu.
Kalyna, V.
Koshulko, V.
Kunitsia, E.
Безуглов, Олег Євгенійович
Богатов, Олег Ігорович
Полковниченко Дмитро Юрійович
Григоренко Наталья Володимирівна
Дата публікації: 24-кві-2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
04.2020_food.pdf527,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.