Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995
Назва: | IDENTIFICATION OF PATTERNS IN THE PRODUCTION OF A BIOLOGICALLY-ACTIVE COMPONENT FOR FOOD PRODUCTS |
Автори: | Чернуха, Антон Андрійович Kovaliova, O. Tchursinov, Yu. Kalyna, V. Koshulko, V. Kunitsia, E. Безуглов, Олег Євгенійович Богатов, Олег Ігорович Полковниченко Дмитро Юрійович Григоренко Наталья Володимирівна |
Дата публікації: | 24-кві-2020 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10995 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної та рятувальної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
04.2020_food.pdf | 527,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.