Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11382
Назва: Основні положення процесу горіння. Виникнення процесу горіння
Автори: Трегубов, Д.Г.
Тарахно, О.В.
Жернокльов, К.В.
Коврегін, В.В.
Ключові слова: теорія горіння
можливість виникнення горіння
вибух
хімічна кінетика
концентраційні межі поширення полум,я
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Тарахно О. В., Трегубов Д. Г., Жернокльов К. В., Коврегін В. В. Основні положення процесу горіння. Виникнення процесу горіння. Навчальний посібник. Х.: НУЦЗУ, 2020. 408 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто два розділи: “Основи процесів горіння” та “Виникнення процесів горіння”, що входять до складу програми з вивчення дисци-плін “Теорія розвитку та припинення горіння” і “Теорія горіння та вибуху”. У навчальному посібнику узагальнено відомості щодо наукових уявлень про горіння та вибух, а саме: класифікації процесів горіння та вибухів, матеріальний та тепловий баланси цих процесів, умови та механізми виникнення горіння – самоспа-лахування, самозаймання, вимушене запалювання. Рівень викладення матеріалу навчального посібника дозволяє використовувати його не тільки у навчальному процесі для студентів та викладачів, але й у роботі інженерів, науковців та практичних фахівців, які працюють у сфері пожежної безпеки та цивільного захисту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11382
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основні положення проц гор Навч_пос правка.pdf5,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.