Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11582
Назва: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ УПРАВЛІННЯ СУЧАСНОЮ ОСВІТОЮ
Автори: Карпеко, Надія Миколаївна
Ключові слова: public administration of modern education, education reform, organizational and economic mechanism, educational policy, educational institutions державне управління сучасної освіти, реформування освіти, організаційно-економічний механізм, освітня політика, заклади освіти.
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: Всеукраїнська науково-методична інтернет - конференція
Бібліографічний опис: ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ: ТЕНДЕНЦІЇ, ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ (З НАГОДИ 90-РІЧЧЯ ХНАДУ) 18 ЛИСТОПАДА 2020 р.
Короткий огляд (реферат): Система освіти є одним з чинників економічного і соціального прогресу суспільства. Освіта в сучасному суспільстві має бути орієнтована на забезпечення можливостей самовизначення особи, створення умов її гармонійного розвитку, зміцнення правової держави, забезпечувати відповідний світовому рівень загальної і професійної культури суспільства, формувати у студентів адекватну сучасному рівню знань і рівню освітньої програми картину світу, забезпечувати інтеграцію особи в національну і світову культуру, формувати людину і громадянина, консолідованого з сучасним йому суспільством і націленого на вдосконалення цього суспільства.
Опис: В Україні система освіти є однією з підсистем суспільства, яка має власну внутрішню організацію і функціональний взаємозв'язок з іншими підсистемами. Роль соціально-економічного механізму управління сучасною освітою визначається новим видом економічних ресурсів для сучасного суспільства - знанням. Засадничим чинником економічного зростання світових держав і світової економіки в цілому виступає обсяг накопичених і використовуваних знань
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11582
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karpeko_1.pdfдержавне управління182,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.