Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11698
Назва: Розробка програмного комплексу визначення кількості пожежних кран-комплектів в закладах професійної освіти
Автори: Горносталь, Стелла Анатоліївна
Дудник, Валерій Русланович
Ключові слова: пожежний кран-комплект
внутрішне протипожежне водопостачання
інформаційні технології
заклади освіти
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених за тематикою «Сучасні комп’ютерні системи та мережі в управлінні»
Серія/номер: ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, аспірантів та молодих вчених за тематикою «Сучасні комп’ютерні системи та мережі в управлінні»;С. 108-110.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано спосіб визначення витрат води з ПКК, якій дозволяє забезпечити успішне гасіння пожежі шляхом забезпечення подачі необхідних витрат з ПКК з урахуванням довільної довжини плоско згорнутих і напівжорстких рукавів, ступенів їх розгортання та довільних значень тиску в мережі. Практична цінність запропонованого алгоритму полягає в підвищенні ефективності гасіння пожежі в закладах професійної освіти за рахунок зменшення витрат води на гасіння пожежі та зниження матеріальних прямих та побічних втрат від пожеж. Порівняння необхідних витрат води з фактичними для ПКК з різними характеристиками дає можливість прийняти рішення щодо можливих значень характеристик складових ПКК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/11698
ISBN: 978-617-7783-98-4
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gornostal CICT2020.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.