Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Папченко, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Матвєєва, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Бочкарев, С. В. | - |
dc.contributor.author | Бєлінська, А. П. | - |
dc.contributor.author | Куниця, К. В. | - |
dc.contributor.author | Чернуха, Антон Андрійович | - |
dc.contributor.author | Безуглов, Олег Євгенійович | - |
dc.contributor.author | Богатов, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Полковниченко, Дмитро Юрійович | - |
dc.contributor.author | Щербак, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-18T12:16:42Z | - |
dc.date.available | 2020-12-18T12:16:42Z | - |
dc.date.issued | 2020-06-30 | - |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054 | - |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies | ru_RU |
dc.title | DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної та рятувальної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2020.06 Food-30.06.2020.pdf | 409,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.