Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054| Title: | DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL |
| Authors: | Папченко, В. Ю. Матвєєва, Т. В. Бочкарев, С. В. Бєлінська, А. П. Куниця, К. В. Чернуха, Антон Андрійович Безуглов, Олег Євгенійович Богатов, Олег Ігорович Полковниченко, Дмитро Юрійович Щербак, Сергій Миколайович |
| Issue Date: | 30-Jun-2020 |
| Publisher: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054 |
| ISSN: | 1729-3774 |
| Appears in Collections: | Кафедра пожежно-рятувальної та фізичної підготовки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2020.06 Food-30.06.2020.pdf | 409,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


