Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054
Title: DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL
Authors: Папченко, В. Ю.
Матвєєва, Т. В.
Бочкарев, С. В.
Бєлінська, А. П.
Куниця, К. В.
Чернуха, Антон Андрійович
Безуглов, Олег Євгенійович
Богатов, Олег Ігорович
Полковниченко, Дмитро Юрійович
Щербак, Сергій Миколайович
Issue Date: 30-Jun-2020
Publisher: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020.06 Food-30.06.2020.pdf409,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.