Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054
Назва: DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL
Автори: Папченко, В. Ю.
Матвєєва, Т. В.
Бочкарев, С. В.
Бєлінська, А. П.
Куниця, К. В.
Чернуха, Антон Андрійович
Безуглов, Олег Євгенійович
Богатов, Олег Ігорович
Полковниченко, Дмитро Юрійович
Щербак, Сергій Миколайович
Дата публікації: 30-чер-2020
Видавництво: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020.06 Food-30.06.2020.pdf409,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.