Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054
Назва: | DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL |
Автори: | Папченко, В. Ю. Матвєєва, Т. В. Бочкарев, С. В. Бєлінська, А. П. Куниця, К. В. Чернуха, Антон Андрійович Безуглов, Олег Євгенійович Богатов, Олег Ігорович Полковниченко, Дмитро Юрійович Щербак, Сергій Миколайович |
Дата публікації: | 30-чер-2020 |
Видавництво: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12054 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної та рятувальної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2020.06 Food-30.06.2020.pdf | 409,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.