Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12166
Назва: Психологічний супровід вимушених переселенців в Україні
Автори: Афанасьєва, Наталя
Ключові слова: вимушені переселенці
психологічний супровід
Дата публікації: 2020
Видавництво: м. Київ, КНУ ім. Т. Шевченко
Бібліографічний опис: «Військова психологія у вимірах війни і миру: проблеми, досвід, перспективи» v міжнародна науково-практична конференція 3-4 квітня 2020 року м. Київ, КНУ ім. Т. Шевченко.
Короткий огляд (реферат): Основними завданнями психологічного супроводу вимушених переселенців ми вбачаємо: збереження емоційного балансу, контроль за негативними почуттями; допомога в подоланні страхів, почуття вразливості, безнадійності, гніву; збереження й підтримка «образу Я», соціальної ідентичності, впевненості в собі; пошук балансу між прийняттям допомоги і збереженням самоповаги. Тобто завдання психологічної допомоги та підтримки зосереджені на трьох основних сферах: оцінка ситуації, вирішення практичних проблем і емоційний стан. Головною метою психологічного супроводу вимушених переселенців є покращення якості життя, створення та усвідомлення нових сенсів та стратегій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12166
Розташовується у зібраннях:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Афанасьєва_Тези.pdf316,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.