Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.date.accessioned2020-12-27T23:35:15Z-
dc.date.available2020-12-27T23:35:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКультурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу: зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференціїru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12218-
dc.description.abstractAdaptation of an organism to certain climatic conditions and type of food is transferred to posterity not only through communication and mutual consent, but is put genetically and hereditary irrespective of desire of the person. In national nutrition, the first place is occupied by the biological value of food, the ability to survive in extreme situations. Nutrition is not only the appropriate selection of products by biological value or biochemical composition, but also cooking methods and diet. The biological expediency of folk cuisine is primarily related to the type of metabolism in the human body, which has developed in a certain area.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарків: ХНУРЕru_RU
dc.subjectЕкологічне харчуванняru_RU
dc.subjectтрадиції етносуru_RU
dc.titleЕКОЛОГІЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ТА ЯКІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОГО БУТТЯru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко Л. екол харчув та якість нац буття.pdf505,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.